CHEMICKÝ PEELING

Chemický peeling je korektivně dermatologická metoda, která se používá zejména k léčbě projevů stárnutí kůže a k léčbě akné. Principem metody je aplikace zpravidla ovocné kyseliny ve vysoké koncentraci na ošetřované partie kůže.
Náš chemický peeling nové generace je zaměřen hlavně na omlazení a lifting obličeje.
AHA peeling s obsahem aktivního retinolu, 30 % kyseliny glykolové, vitamínu C a kyseliny kojové. Je zaměřený na omlazení, zesvětlení pigmentace a ošetření pleti s akné a post-akné. 
 

Jaké jsou účinky?

  • Zpomaluje tvorbu melaninu, zesvětluje hyperpigmentaci.
  • Stimuluje fibroblasty, zvyšuje syntézu kolagenu, elastinu, glykosaminoglykanů.
  • Zlepšuje imunitu pokožky a její ochranné funkce.
  • Prevence tvorby komedonů.
  • Má pozitivní vliv na tvorbu a zkvalitnění rohové vrstvy, vyrovnává reliéf pleti.
  • Odstraňuje kožní maz a odumřelé buňky, dokonale čistí a stahuje póry.
  • Vyrovnává barvu pokožky, omlazuje a dodává obličeji jas.
  • Pokožku okysličuje, hydratuje a tonizuje.
  • Zahlazuje stopy únavy, stresu, navrací obličeji odpočatý a svěží vzhled.
Chemický peeling je uznávanou neinvazivní metodou pro dosažení liftingu obličeje a výrazného omlazení pleti.
 
Pousmání, výbuch smíchu, hněv...váš obličej mluví za vás. Svůdná a zpočátku zcela neškodná mimika, která je charakteristickým rysem každé osobnosti a součástí našeho šarmu však časem vytváří „mimické vrásky“. Ty se postupem let v důsledku stárnutí stávají stále výraznějšími a jsou prvopočátkem vzniku hlubokých vrásek.
 
Buněčný metabolismus se zpomaluje, ochabuje a již tak dokonale neplní své funkce. Tato stále intenzivnější degenerace je navíc umocněna počínajícím snižováním hormonálních schopností. Proces stárnutí je permanentně urychlován dvěma hlavními faktory –ultrafialovými paprsky a náhlými tepelnými změnami. Začíná stárnutí a v našem kosmetickém studiu je cílem ho zastavit.
 
Velmi dobré výsledy v tomto oboru máme právě s metodou chemický peeling nové generace. Toto ošetření provádíme buď v rámci kosmetického ošetření jednorázově nebo v serii 3 až 5 krát po měsíci pro dlouhotrvající efekt. Šlechtěná molekula kyseliny glykolové urychlí metabolismus a obnoví buněčnou strukturu.
 
V kosmetologii je tato metoda na špici a zaručuje omlazení průměrně až o pět let.
 

 

Co Vás při zákroku čeká?

Zákrok trvá zhruba 30 minut a je potřeba ho opakovat 4-6x v periodě 3-8 dní. 


Na očištěnou, odmaštěnou kúži se aplikuje scrub, kterým jemně masírujeme pleť zhruba 2 minuty. Tento scrub předchází poškození kolagenových vláken, zlepšuje ochranu DNA a omezuje tvorbu pigmentových skvrn.

Následuje nanesení AHA peelingu, který napomáhá regeneraci pleti a stimuluje olupování vrchní vrstvy pleti a tím zlepšuje její vzhled. Necháme působit 3 minuty.

Poté následuje zásaditý vyrovnávací lotion, který neutralizuje alfahydroxylové kyseliny a reguluje pH pokožky, efektivně odstraňuje zarudnutí a podráždění pokožky, která mohou vznikat po peelingu. 
 
Poslední fáze je nanesení masky na obnovu buněk a zklidnění pokožky po dobu 10ti minut.











 

webmaster: i-Pages.cz 2013 © i-pages