ULTRAZVUKOVÉ ČIŠTĚNÍ PLETI



Všem našim klientkám můžeme ultrazvukové čištění pleti doporučit. Pro čištění pleti ultrazvukem používáme  osvědčený přístroj pro kosmetické salóny Skin Scrubber Peeling. Předností čištění pleti ultrazvukem je bezbolestné a velice efektivní čištění pleti do hloubky. Dále vyrovnává barvu pleti a stimuluje mazové žlázy k jejich správné funkci.

Přístroj Skin Scrubber Peeling pracuje v několika fázích:

-         čištění pokožky

Předností ultrazvukového čištění pleti je bezbolestné,šetrné a velmi účinné hloubkové čištění pleti na bázi jemného hloukového peelingu,který se dá provádět u všech typů pleti,obvzlášť u pleti se zánětlivými projevy spojenými s akné. Peeling nenarušuje integritu kůže do hloubky a nehrozí zde přenos infekce. Cílem ultrazvukového čištění pleti je odstranění odumřelých kožních buněk,rozzáření pleti,detoxikační efekt,emulgování přebytečného mazu a částečně dochází k redukci melaninu(pigmentového barviva).Dalšími účinky:stimulace tkání,redukce vrásek,zpevnění pokožky,zvyšuje prokrvení a aktivuje kolagenní vlákna.
Čištění pleti ultrazvukem působí příznivě na couperosu (popraskané žilky), zlepšení hydratace, léčí akné a má řadu dalších vysoce pozitivních účinků.
 

-         vpravování sér do pokožky

Další velmi účinnou metodou je jemná hloubková masáž ultrazvukovými hlavicemi využívající vibrace o frekvenci 1 MHz,která působí do hloubky a využívá se ke vpravování učinných látek a žehlení pleti obličeje.
Těmito metodami můžeme řešit významné problémy našich klientek,především akné,obtížně řešitelné zklidnění podrážděné pleti,zlepšení stavu couperosy (žilky)a intenzivní hydratace s liftingem.

 
 

-         zažehlení sér a zklidnění podrážděné pokožky

Ošetřeni doporučujeme pro aknózní,dehydratovanou,suchou i zralou pleť,kde ultrazvuk příznivě působí na vyžehlení vrásek a vpravování kosmetických sér a ampulí do pleti.


 

webmaster: i-Pages.cz 2013 © i-pages