Anticelulitidová masáž s ozónovým zábalem

Celulitida je u žen velmi neoblíbeným jevem, proto se ženy snaží jí předcházet nebo potlačit její příznaky. Není to vlastně nic jiného než hromadění tuku pod kůží v důsledku postupného stárnutí podkožního vaziva. Zodpovědný za tento proces je zejména hormon estrogen, proto je celulitida spíše záležitostí právě žen. Díky estrogenu se také její projevy zhoršují v období puberty, těhotenství nebo klimakteria.

 

Jelikož celulitidu nelze zcela odstranit, metody proti ní slouží pouze k potlačení a zmírnění. Jednou z těchto metod je i anticelulitidová masáž s ozónovým zábalem. Spočívá ve 30 minutách masáže problémových partií pomalým stlačováním a protahováním podkožního vaziva za použití speciálního oleje proti celulitidě. Po setření oleje se na pokožku nanáší krém, který obsahuje ozónové molekuly (O3), masírovaná partie se zabalí do smršťovací fólie a nakonec se celé tělo přikryje izotermickou fólií a dekou. Po dalších 30 minutách je proces ukončen.

 

Pro viditelný efekt se doporučuje alespoň deset kúr.

 

 

NOVINKA:

Na přání lze některé z deseti kúr nahradit použitím speciální ultrazvukové žehličky, která má podobný efekt jako ruční anticelulitidová masáž.

 

webmaster: i-Pages.cz 2013 © i-pages