New age plasma care

NEW AGE plasma care je novinka v oblasti estetické medicíny - jedná se o nejúčinnější technologii, která cíleně ošetří vaše nedostatky pleti.

Ošetření je určené především pro:

  • zjemnění hlubokých vrásek

  • vyditelné vyhlazení mikrovrásek

  • silná hydratace pleti

  • ošetření akné

  • odstranění pigmentací

  • vyhlazení jizev po akné neštovicích, úrazech

  • zapracování účinných látek do hlubokých vrstev pokožky

O technologii New Age Plasma Care

New Age Plasma Care je pokročilý přístroj pro profesionální estetiky, věnovaný léčbě strií, vrásek a uvolněné pojivové tkáně.

New Age Plasma Tech generuje plazmové toky, které reagují s biologickou tkání i prostřednictvím specifických mechanismů k dosažení účinného peelingového efektu, reparace, zpevnění a pružnosti a podporuje obranu a posílení tkáně. Plazmová technologie je doprovázena účinnou léčbou infračerveným paprskem, jehož hlavním úkolem je stimulovat buněčný metabolismus a místní mikrocirkulaci.

Vyplňující efekt
plazmové toky stimullují procesy tkáňových náhrad prostřednictvím intenzivní reparace. Biostimulace buněk plazmou je nezbytné v léčbě strií, hlubokých vrásek a uvolněné pojivové tkáně.

Peelingový efekt
plazma generuje vysoké elektrické pole a tím aktivuje proces exfoliace povrchové kůže. Tento mechanismus podporuje okysličení a hydrataci pokožky, která je pak jemná a kompaktní.

Efekt návratu pružnosti
elektrická vodivost plazmatu stimuluje buněčné fyziologické procesy, obnovuje membránový potenciál buněk a následně zlepšuje pevnost a pružnost tkání. Rovněž podporuje odplavení toxických látek z tkáně intra-i extracelulárně.

Efekt ochrany a posílení
plazmové toky stimulují fyziologické procesy buněčné obrany prostřednictvím posílení citlivé a jemné tkáně.

Průběh ošetření:

1. Odlíčení, vyčištění pleti ultrazvukovou špachtlí

2.  Aplikace výživné látky k danému typu pleti a její zapracování špachtlí s infračerveným paprskem

3.  Aplikace speciálních přípravků s příměsí   

4.  Jejich zapracování do hlubokých vrstev pleti speciální přístrojovou hlavicí na bázi kladných a záporných iontů plasmou.

5.  Aplikace masky dle typu a potřeb pleti

Délka ošetření: 60 minut 

 

 

Výsledek omlazení plazmou je viditelný ihned , ale úplný výsledek se dostaví druhý den. Opakování ošetření by mělo proběhnout jednou za 2 až 10 dní. Počet ošetření závisí na stavu a potřebách pleti (4-8 ošetření). Výsledek přetrvá 8-12 měsíců podle stavu a paměti Vaší pokožky.

 

 

webmaster: i-Pages.cz 2013 © i-pages