NEHTOVÁ MODELÁŽ A MANIKÚRA

 
Daniela Strakošová  
602 684 697  

Každá žena se může radovat z krásně upravených nehtů. Ruce denně používáme při různých činnostech, gestikulujeme jimi. Vypovídají o nás mnohé. Ruce, které jsou upravené, určitě více přitahují pozitivní pozornost okolí. Pěstěné ruce a nehty jsou vaší vizitkou a pokud nemáte od přírody krásné nehty a chcete to změnit, volte profesionálně provedenou nehtovou modeláž.

 

Klientky si mohou zvolit přesně takový styl, který jim vyhovuje a dotváří osobnost.

 

Gelové nehty se tvoří nanášením vrstev gelu na přírodní nehty.
Vzájemně se spojí a ztvrdnou v pevný nehet. Všechny gelové materiály se vytvrzují UV světlem a jsou mírně pružné.

Prodloužit se nehty dají pomocí tipů či šablon dle přání klientky.

Mezi umělými nehty mají gelové nehty nejpřirozenější vzhled - vypadají jako vaše vlastní, jen jsou delší a pevnější a lak na nich vydrží opravdu dlouho. Gelové nehty vám ušetří spoustu času v péči o pěstěné ruce.

U modeláže nehtů si sama klientka vybírá tvar, barvu finálního nalakování, zdobení a vůbec celkový styl úpravy nehtů. Jistě si vybere i v nepřeberném množství barev, třpytek, razítek, fólií a kamínků.

Nehtová modeláž se musí doplňovat. Interval doplnění je u každé klientky individuální.  Záleží na rychlosti růstu nehtu a je to zhruba co 3 až 4 týdny. Při doplnění modeláže pracujeme s profesionální bruskou, která je pro klientky příjemná a hlavně urychlí čas při pilování.

 

Po první modeláži mohou vaše nehty růst rychleji – při modeláži totiž dochází k masáži prstů a to růst nehtů podporuje.

 

Pracujeme s kvalitními materiály EBD, PLATINUM, ANPRO, TOPNAILS, TASHA.

Gelové nehty se lámou?

Je nutné,aby délka vyhovovala klientce.Musí se brát ohled na normální zatížení,sport a podobně.

Umělé nebo zpevnění?

Umělé nehty se většinou lepí jen proto,aby se srovnala délka všech nehtů..Když odroste umělý nehet,stačí jen doplňovat gel.

Jak často musím nehty měnit?

To je velmi individuální.Vetšinou stačí jedenkrát za rok.Opatrně se odstraní gel,nehet se očistí,vydesinfikuje a pak se aplikuje nová modeláž.

Musím nechat nehty od gelu odpočinout?

Nemusíte,jestliže máte na nehtech kvalitní materiál a práci od kvalifikované manikérky,není se čeho bát.Nehet neustále odrůstá.Je to jako u barvení vlasů,barví se jen odrosty a vlas odrůstá a konečky se zastřihují.

Je možné mít s gelem přirozené nehty?

Ano,stačí mít nehty jen trošinku delší a gel se může tvarovat přímo na nehty.Existuje mnoho variant barevných gelů,které se dají použít místo laku,barevný gel se po vytvrzení neodírá a neloupe.

Zničí se mi díky gelu vlastní nehty?

Nehty vám může zničit jen špatná manikérka spolu s nekvalitním materiálem. 



 



 

webmaster: i-Pages.cz 2013 © i-pages