Lash Lifting
Lash Lifting je velice šetrná trvalá na řasy, při které dochází k natočení a vytažení řas směrem nahoru k linii obočí. Řasy budou tímto krokem krásně natočené, opticky prodloužené a díky barvení zvýrazněné. Lash Botox upravuje strukturu řas po celé jejich délce. 

Plus
Většina lidí má světlé konce řas, o které se barvení hravě postará, a řasy tak budou vypadat mnohem delší a hustější. Nabarvené řasy navíc vypadají velmi přirozeně a není nutné používat řasenku, která by se mohla obtisknout nebo rozmazat. Vydrží 4-6 týdnů. 


 

Laminace obočí

Laminace je metoda pozvednutí a zvýraznění obočí. Proces spočívá v nanášení přípravků na jednotlivé chloupky, které se jinak kroutí a obočí kvůli tomu působí neupraveně. Laminace chloupky narovná, zafixuje, vyplní a vyživí. Výsledkem je plné, husté a výrazné obočí. 

 


 

 

 

 

Barvení obočí

V současné době se pro barvení obočí využívají dvě metody: barvení hennou nebo klasickou barvou na obočí. Která z metod je lepší? Jaké jsou mezi nimi rozdíly?
Složení obou produktů umožňuje efektivní obarvení obočí, aniž by se chloupky vysušily a poškodily. Volba mezi hennou a barvou závisí na efektu, kterého chcete dosáhnout.

Pokud chcete obarvit pouze chloupky a zároveňzískat přirozenější vzhled obočí, stačí použít klasickou barvu na obočí, která zbarví pokožku pouze minimálně a vydrží sytá okolo 2 týdnů. 

Pokud chcete obarvit chloupky i pokožku, je vhodnější používat hennu, kterou docílíte výraznějšího efektu. Henna na pokožce vydrží obvykle 1 až 2 týdny a chloupcích až 5 týdnů díky její aplikaci obočí vypadá jako by bylo zbarvené tužkou nebo stínem. 

 



 

Kateřina Heretiková 

728 098 803







 

webmaster: i-Pages.cz 2013 © i-pages